Our website uses cookies to give you the best online experience.
If you'd like to know more or change your settings, our will give you a full explanation

Povestea Whispbar

Fondata in 1975 de catre un fost inginer de aviatie care a lucrat la uzinele Rols Royce si la liniile aeriene Air New Zeeland, Hubcoa inceput ca un producator de echipamente pentru sport. Mutarea in zona portbagajelor s-a facut in 1980, prin crearea primului sistem pentruMitsubishi Colt.

Dupa mai bine de trei zeci de ani, compania a crescut de la o afacere mica de familie la o firma producatoare de echipamente originale pentru marii producatori auto si pentru pietele de desfacere cu amanuntul din, Australasia, Statele unite si Europa.

De la prima colaborare si pana la ultima lovitura data cu produsele de varf, dedicarea noastra calitatii produselor nu a fost intrerupta. Tinta noastra este ca fiind primii care folosesc noile tehnologii in acest domeniu, sa fixam standardele pentru sistemele de transport si fixare auto.

Mostenirea lasata de istoria activitatii noastre in domeniu aeronautic ramane foarte importanta si se vede atat in stilul aerodinamic al ultimei noastre game, cat si in forma de aripa a produselor noastre.

Credem ca cea mai importanta problema cu care se confrunta industria portbagajelor si sistemelor de bare transversale este reducerea frecarii cu aerul si a zgomotului. Din 1994, echipa noastra de cercetare si dezvoltare a petrecut mii de ore cercetand aceste aspecte. Am avut un parteneriat cu Universitatea din Canterbury si cu firma Industrial Research Ltd pentru cele patru studii majore referitoare la mecanismelele aerodinamice care produc zgomot din cauza vantului si la dezvoltarea de noi tehnologii perntru a reduce aceste zgomote.
sketch like drawing, plan..etc??? If yes.. Schita Whispbar sketch like drawing, plan..etc??? If yes.. Schita Whispbar
1980 1984 1990
Primele sisteme de bare transversale,produse pentru Mitsubishi Colt Barele-P au fost introduse pe piata Am furnizat bare-S pentru Ford si Toyota Australia
1997 1998 2001
Am obtinut ISO9001/QS9000 si Asigurarea Calitatii Q1 de la Ford FRS suportul de acoperis primit premiul al doilea în premii DINZ Proiectare /furnizare de siteme de bare transversale pentru Ford si Honda Australia
2002 2004 2006
A furnizat sistemul de transport scari, pentru Telstra, Australia OEM supply of roof racks for Ford Territory (Australia)

A proiectat si furnizat bare transversale pentru Holden VE Commodore
Crearea Tehnologiei de reducere a zgomotului pentru Whispbar
2007 2008 2009
General Motors a oferit contractele SPO, la nivel mondial, pentru Cadillac si Saab

A fost lansata solutia de vanzare cu amanuntul pentru noul Prorack
A participat la targul international Automechanica din Frankfurt in 2008.Whispbar a fost inclus in Ghidul Verde ( Green Directory) pentru produse Eco. Whispbar a castigat premiul International Forum Award, in Europa
Incepe exportul catre Europa
Adauga