Our website uses cookies to give you the best online experience.
If you'd like to know more or change your settings, our will give you a full explanation

Whispbar

Cele mai silentioase bare transversale
de la numai (pretul include incuietorile si kitul de fixare) contactati-ne pentru pret
Cum functioneaza Exploreaza Whispbar Cauta-mi masina le vezi pe masina ta Cum cumpar Ia un Whispbar

Barele transversale Whispbar - solutia silentioasa

Sa fi fortat sa asculti suieratul produs de barele transversale de pe masina ta, in timpul unei calatorii lungi, nu este un lucru prea placut. Relaxeaza-te, pentru ca noi am rezolvat aceasta problema cu Whispbar. Uimitoarele Whispbar, sant singurele bare transversale cu adevarat silentioase si-ti vor face calatoria mai placuta. Whispbar sant atat de silentioase, incat nici nu vei sti ca sant acolo.

Super adaptabile...

Whispbar sant super adaptabile Sistemul revolutionar Smartfoot face posibila transferarea sistemului de la o masina la aproape oricare alta, transformand aceasta operatiune intr-una simpla si economica.

 • Fixare pe sina de acoperis
  .
  Fixare pe sina
 • Montare in puncte fixe
  .
  Fixare in puncte fixe
 • Fixare pe streasina
  .
  Fixare pe streasina
 • Picior de fixare flush, pentru bare longitudinale Fixare pe bare longitudinale
 • Permanent de fixare
  .
  Fixare permanenta

Accesorii pentru "Life style-ul" dvs.

Configurati-va singuri sistemul de portbagaj, astfel incat sa se potriveasca cel mai bine "Life style-ului" dumneavoastra. Pentru orice activitate, noi avem accesoriile necesare echipamentului dumneavoastra

 • Ciclism
  Accesorii pentru ciclism
 • Caiac-Canoe
  Accesorii pentru Caiac-Canoe
 • Schi si Snowboard
  Accesorii pentru schi si snowboard
 • Pescuit
  Accesorii pentru pescuit

De ce Whispbar?

Problema serioasa, rezolvare simpla. Daca esti in cautarea sistemului de bare transversale suprem, nu mai cauta, pentru ca tocmai le-ai gasit.

Niciun alt sistem de bare transversale nu se poate macar compara cu Whispbar. Verifica: incuietoarea se ofera ca standard, toate accesoriile se monteaza prin sistemul universal de canal T, utilizarea Tehnologiei inteligente Smartfoot mareste semnificativ sansele de a utiliza sistemul pe mai multe masini diferiteite, arata uimitor, posibilitatea de a alege din doua stiluri diferite, cu pana la 70%mai putina rezistenta la vant decat alte sisteme de bare transversale si desigur linistea uimitoare. Whispbar este intradevar sistemul de bare transversale, care arata cel mai bine, este cel mai adaptabil si cel mai dorit din lume.

Realizarea sistemului de bare transversale suprem,nu a fost creat peste noapte. O jumatate de viata de experienta in proiectarea sistemelor de prindere, ani de cercetari in domeniul aeronautic, au fost necesare de la inceput pentru a rezolva problemele de zgomot produse de barele transversale cu care se confrunta toti producatorii. Acum Whispbar se gaseste in multe programe de accesorii, aprobate peste tot in lume de producatorii auto. De ce asa de multi producatori auto sant asa de entuziasmati de acest produs? Fara indoiala este vorba despre cat de silentios pot fi aceste bare transversale. Dimensiunea precisa, forma exacta a profilului barelor Whispbar sant elemente critice care nu influenteaza negativ "curgerea" fara turbulente a aerului in jurul barelor. Pentru utilizator, aceasta inseamna relaxare si liniste in timpul calatoriei.Pentru industria auto, aceasta inseamna o revolutie. Pe masura ce autoturismele au devenit din ce in ce mai silentioase, cererea pentru sisteme de bare transversale silentioase, a crescut si ea. Zgomotele mai mici produse de masini, fac zgomotul produs de bare sa fie mai evident.. Asa incat nu este de mirare ca industria auto a rasuflat usurata Whispbar este exact ceea ce doctorul a prescris!

Inchide or inchis ..it depend on the context
Adauga